perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kotona...

.....Käymässä...

Jooppis, keskiviikkona "vapauduin" osastolta kotioloihin. Pelko on vähän vähentynyt, syömiset on mennyt olosuhteisiin nähden ihan ok. Pieniä lipsahduksia lukuunottamatta. "Käymässä kotona" tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että pääsin tosiaan käymään omassa kodissa keskiviikkona ja eilen, muuten asustelen tällä hetkellä ja toistaiseksi vanhemmillani. Tää on paras vaihtoehto tähän mun kuntoon nähden.

Täällä mulla on paljon tukea, päivisin sisko, veli tai lapset&lapsen isä on täällä mun seurana, äiti ja isä iltaisin. Ruoan haluan tehdä ja laittaa itse, että tiedän varmasti mitä siinä on, ja kuinka paljon. Ateriasuunnitelma tuli osaston mukana, sitä yritetään tässä noudattaa. Ainakin tosiaan alku on ollut lupaava, vaikka pientä ahdistusta on ollutkin havaittavissa. Huomenna pitäis uskaltaa isoon kauppaan ostoksille äidin kanssa. Pelottava ajatus.

Liikuntaa en saa vielä harrastaa suurissa määrin, ettei vahingossakaan livahda pakonomaisen puolelle. Hulluks sitä tulis jos ei vähän ulkoilmaan pääsis. Tästä on hyvä jatkaa.

Ps. Paino keskiviikkona 45,7kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti